2010. október 23., szombat

Pénzt már tudok teremteni, jöhet a többi :)

álomlakásBár tudom, a gazdagság egy elég relatív kifejezés, szeretném megosztani Veletek saját történetem. 2007 nyarán olvastam először a titkot. Bár előtte rengeteg hasonló témájú könyvet dolgoztam fel, e könyv olvasása alatt kezdtek "potyogni a 20 filléresek". Soha nem volt egy olyan olvasmány sem, aminek minden egyes szavával azonosulni tudnék, a titkot kivéve. Minden egyes szava igaz és számomra használható.
2 évvel ezelőttig éltem az unalmas, teljesen hétköznapi életem. Albérlet egyedül, lábbusz, rengeteg adósság... Azt vallottam, fiúnak kellett volna születnem, mert még vásárolni is utálok. Ma már tudom, hogy ezt csak azért találtam ki, mert nem volt miből...
Próbálgattam a titkot, de először, mintha az ember tudatalatti mereven tiltakozna. Beleragadunk élethelyzetekbe, és kifogásokat gyártunk, miért nem tudunk onnan kikecmeregni. Én is így voltam ezzel. De rájöttem, hogy nem érdemes túl mélyre ásni magunkba, mert nem biztos, hogy találni fogunk ott valamit. Valami olyan megmagyarázhatatlan erő lett úrrá rajtam, hogy el sem tudtam képzelni, hogy bármi az utamba állhat. Amikor megtervetem a céljaimat, soha nem két megoldás lebegett a szemem előtt, csakis egy, méghozzá az, amit el akartam érni. Vizualizáltam esténként, mondogattam a megerősítéseket, és úgy viselkedtem, úgy beszéltem, mintha már rengeteg pénzem lenne. No meg néztem a secretet minden nap többször /vagyis, amikor otthon voltam/.
Másfél-két év távlatából elmondhatom, hogy egyszerre csak egy dolgot tudunk teremteni az életünkben. Legalábbis én egyszerre egy témára tudok koncentrálni. S mivel nagyon rosszul álltam anyagilag, úgy döntöttem, először az egzisztenciám teszem rendbe.
2008 február 14-én hoztam egy döntést. Elhatároztam, hogy bármi is történjék, másfél hónap alatt, azaz március 31-éig elérem a cégnél, ami után oly rég óta vágyódom, és megengedem magamnak, hogy sok pénzt keressek, mert megérdemlem. Egész éjszaka nem aludtam, tervet készítettem, és hagytam, hadd jöjjenek a megoldások. Én azt vallom, hogy az ember csak akkor tudja elérni az álmait, hogyha konkrét tervekké alakítja őket. Ha csak álmodozunk, nekem az kevés. Egy égető vágy kell hozzá, hogy ne csak kimondjuk, érezzük is. Másnaptól, mintha az egész világ azon dolgozott volna, hogy én megvalósítsam a célom.
A következő hónapban pontosan 6-szorosa lett a jövedelmem az eddigiekhez képest. Kifizettem az adósságaim, vettem autót (készpénzre), beköltöztem november végén álmaim házába (ugyanis le volt írva a célfüzetemben), most jöttem haza egy Marbellai luxusutazásról, amit ajándékba kaptam a teljesítményemért.
Kigyógyultam egy pánikbetegségből, gyógyszerek, vegyszerek, orvosi kezelés és függőség nélkül. Ez volt nekem az igazi ajándék.
Én hiszem, hogy mindenki tud sok pénzt keresni, aki elég nyitott ahhoz, hogy észrevegye a lehetőségeket. Ha valaki tényleg akar pénzt keresni, az tud.
Az emberek azt mondják, bármit megtennének azért, hogy napi 4-6 óra munkával ennyi pénzt keressenek, mint én, de mikor nekik is felajánlom a lehetőséget, sokan meghátrálnak. Ezek az emberek, nem pénzt akarnak keresni. Aki nem hagyja el a kényelmi zónáját, nem fog menni. Mindenért tenni kell. Lehet a mai válságos időszakban is sok pénzt keresni. Nálam nincs válság, én jól érzem magam. Ráadásul sok embernek tudtam ugyanebben segíteni.
Anyagilag biztonságban érzem magam, más vizekre is evezek. :) Jön a fogyás, és a tökéletes párkapcsolat megteremtése. 

Szerző: AloeViki

1 megjegyzés:

  1. Kedves Iro!

    Az iment olvastam eme erdekes gondolatokat.
    Jomagam is probaltam ezt a titkot. Megneztem a filmet. sot... mar nalunk is program volt ennek a megtekintese. Barataim hivtak ra a fel a figyelmem akik ugy gondoltak ettol elnek hangya fasznyit jobb modban mint esetleg en. Ennek hatasara en is elkezdtem ezt es hittem nagyon hittem benne. Annyira hittem benne es annyire elvakultan csinaltam a titok tanitasait hogy majdnem rament a parkapcsolatom hogy elerjek egy celt ami nem titok egy olyan munkahely volt amirol almodtam. Nekem ket problemam van a titokkal. Az egyik hogy nem igaz. A masik hogy mindent megmagyaraz. Magyarazata van ha nem sikerul. mi az hogy nem sikerul? hiszen ez mindig mukodik..... de ha nem sikerul akkor en vagyok a balfasz es nem csinalom jol... ha pedig minden oke akoor a titok a kiraly mert megcsinalta. Hihetetlenul duhit mikor HITTEL kapcsolatos dolgokkal etetik az embereket. hiszen egy letelemunk hogy higgyunk valamiben kulonben celtalan es ures lenne az eletunk. Hinnunk kell kulonben azzal kell szembeneznunk hogy celtalan a letunk. pedig az ha szembe nezunk vele ha nem. Kicsinyes dolgokert gyilkoljuk meg es nyomoritjuk magunkat. kuszkodunk egy rovid es gyotrelmes eleten at hogy aztan amit osszekuporgattunk azt hatrahagyjuk utodainknak ezzel is elhitetve magunknak hogy volt ertelme a letezesunknek.semmi hiszen ok is meghallnak es azok utodai is. Letezesunket titok fedi de mar ezt sem valjuk be hanem inkabb gyartunk magunknak celokat. Kozben a fold nepessege elkorcsosul. mar nem szamit semmi csak a penz. hogy miert? mert mi akarjuk ezt es mindenki bele van kenyszeritve. A gazdag embernek kell hit? Gondolja barki is hogy a gazdag emberek egyalltalan hittel foglalkoznak? ja templom? hagyjuk mar. miert jarna barkinek is tobb mint a masiknak? tisztelet becsulet a munka... ezek a szavak mar eltunnek mar csak a penz marad. ez jelent mindent. az eletet a halalt. egy rohadt mocskos igazsagtalan kizsakmanyolo vilagban elunk ahol mindig a szegeny baszik ra meg a hittel is. aki hisz bizik remenykedik az rabaszik elobb vagy utobb.
    Van egy fiam, Gyonyoru szep gyerek es nagyon orulok hogy egeszseges de neha belem nyilal hogy azert szuletett meg hogy majd egyszer fajdalmat okozzak neki mikor meghalok? vagy azert hogy ebben a vilagban majd kinlodj? nemmm. azert teszem magam tonkre hogy majd ne kinlodjon hogy minnel jobb legyen neki. az orom ismet csak addig tart mig eszembe nem jut hogy o is meghal es ez igy megy majd a vetelensegig. senkik ig nevagyunk de legalabb elpusztithatjuk magunkat. de sebaj. remenjkedjunkgpusztulunk addig is legyen autonk hazunk meg sok lovenk.
    Amugy sok sikert a fogyashoz meg a parkapcsolatodhoz. Minden jot

    VálaszTörlés