2010. október 24., vasárnap

A vonzás hatalma


Hogyan hozhat ki az ember többet az életéből? Hogyan érhet el bármit, amit szeretne?
Ezekben az alapelvekben az a különös, hogy:
- egyszerűek
- gyorsak
- az eredmény biztos
- mindenki számára elsajátíthatóak

Mitől van az, hogy az egyik ember jól tűri azokat, amitől a másik szenved? Miért jött belénk az autópályán az az idióta? Hogyan lehetséges, hogy mást léptettek elő, nem minket? Miért nem élhet mindenki jómódban, örömben és biztonságban? Gyakran tesszük fel ezeket a kérdéseket. Állandóan próbálkozunk, hajtunk, keressük a boldogságot. Pedig az bennünk van. Ugyanolyan elemi tartozék, mint az élet.
Semmi nem attól függ, hogy az ember szerencsés-e vagy szerencsétlen, és a véletlenek egybeesésétől sem függ. Az egész életünk csak rajtunk múlik.
Фотографии NASAPár embernek talán ez kiábrándító. Kiábrándító, mert ennek tudatában nem tud elbújni semmi mögé. Kénytelen vállalni a felelősséget az életéért. Hisz az, ahol most tart, csak magának köszönheti.

Érzéseinkkel érünk el mindent a világon. Nem a gondolatainkkal! Ez a vonzás törvénye.
Mindent, amit elérünk, érzéseinkkel érjük el: az előléptetést, a betegségeket, szerelmet, pénzt, mindent...Ezek mind a legalapvetőbb fizikai törvény következtében történnek meg: a hasonló a hasonlót vonzza.
Bármit megszerezhetünk, ha tudjuk, hogyan érezzük meg. Ezért, ha változtatni szeretnénk életünkön, meg kell tanulnunk az érzéseinket manipulálni.
A legártalmasabb dolog, amit tanítottak nekünk, az az, hogy az életünket a körülmények határozzák meg (vagy a sors). Azt tanították, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni. A legnagyobb akadálya annak, hogy élni tudjunk a lehetőségeinkkel, gyerekkorunkból származik, amikor arra tanítottak bennünket, hogy mindenben a rosszat keressük: "Ne mássz fára, mert leesel!", "Ne viselkedj úgy, mert kinevetnek!", "Ne felejtsd el bezárni az ajtót, mert
kirabolnak!". Ilyen az élet, szokták mondani. Résen kell lenni, keményen dolgozni, számítani a kudarcra. De ez hatalmas tévedés. Az élet nem ilyen!

Ideje szembenéznünk azzal, hogyan teremtjük meg azt, ami az életünkben van. Minden azon múlik, hogyan rezgünk. Azt, hogy hogyan rezgünk, az határozza meg, hogy hogyan érzünk. És a hasonló a hasonlót vonzza. Sétáló mágnesek vagyunk és mindent magunkhoz vonzunk a világunkból, ami ugyanazon a hullámhosszon van, mint mi. Ha jó hangulatban vagyunk, tele vagyunk örömmel, jó dolgokat vonzunk. Ha bánatosak vagyunk, rossz dolgokat vonzunk és egyre jobban elkeseredünk.
Nem szabad érzelmileg arra összpontosítani, ami nincs, mert annál többet vonzunk belőle magunkhoz.
Mindig azt kapjuk, amire érzelmileg koncentrálunk.

Nagyobb figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra koncentráljunk, amit szeretnénk. Ha kitartunk mellette, biztosan bekövetkezik!Még
előbb, mint hinnénk.

A tudatos teremtés 4 lépése:
1. határozzuk meg, mit nem akarunk
2. határozzuk meg, ehhez képest, mi az, amit szeretnénk
3. találd meg azt az érzést, ahol az akaratod van
4. várjunk, figyeljünk és hagyjuk, hogy megtörténjen

Ennyi az egész. Minden rajtad múlik! Azt hisszük, hogy életünk ki van szolgáltatva a sorsnak. A legtöbb ember e szerint él. De ha elkezdjük megismerni a vonzás törvényét, akkor rájövünk, hogy nincs szerencse és balszerencse, szerencsés véletlen vagy véletlen egybeesés. Nincsenek áldozatok, mind alkotók
vagyunk.

Mindent és mindenkit megtanultunk már hibáztatni, pedig a hiba bennünk van.Hisz a választás szabadságával jöttünk a világra. Ideje mostmár az
mellett dönteni, amit akarunk. Megérdemeljük, hogy minden vágyunk megvalósuljon, függetlenül attól, melyek azok. Csak akarnunk kell és
éreznünk. Akkor biztosan megkapjuk.

Viszont meg kell tanulnunk megkülönböztetnünk a jó érzéseket a rossz érzésektől. Gondoljunk csak bele, fizikailag is rosszul érezzük magunkat, amikor
valami rosszra gondolunk. Ha pedig jó dologra gondolunk, jól érezzük magunkat.

Fel kell fedezni, és gyakorolni kell azt, amitől jól érezzük magunkat. Nem kell a társadalom elvárásai szerint élni.
Mondjuk pl, hogy szeretnénk egy új autót. Tegyük fel, hogy a mostani autónk még egész jó, nem nehezedik ránk nyomás, hogy újat vegyünk, de vágyunk rá. De hol a csudában van? Évek óta vágyunk rá. Évek óta gondolunk rá, igaz, csak hébe-hóba. Aztán egyik nap, amikor az autópályán vezetünk, az álomautó elhalad mellettünk. Felnyögünk az irigységtől, mert arra gondolunk, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak. Bosszankodva nézünk rá és közben azt mondjuk:-Hogy nekem miért nincs ilyen? És ahelyett, hogy felélénkülnénk a látványtól, azt mondjuk:-A fenébe is, felejtsük el!Pontosan ezért nem parkol az autó a garázsunkban. Az autó hiányára koncentrálunk, nem a birtoklására.
Gondolkodj csak továbbra is így, még több hiányt vonzol magadhoz. Ha tényleg akarod a dolgot, kezs el jól érezni magad, amikor rá gondolsz, és meglátod, mi történik. Minél többet gondolunk valamire, annál gyorsabban fogjuk bevonzani azt.
Ha elkezdjük figyelni életünket, előbb-utóbb rá kell jönnünk, hogy a mindennapos energiaáramlás formálja, nem a szerencse, a sors, a körülmények, vagy a gazdag nagybácsi.
Évtizedeket töltünk azzal, hogy baj van mindennel. Arra koncentrálunk az életünkben, amit nem szeretünk, nem akarunk, és amin változtatni akarunk. Rengeteg rossz eseményt vonzunk így magunkhoz, így soha nem jutunk el oda, ahova szeretnénk.

Mégegyszer röviden:Ha úgy élünk, hogy a környezetünk áldozatai vagyunk, és mindig arra koncentrálunk, ami rossz, sohasem fogjuk megvalósítani a kívánt életet.
Születésünk óta azt kapjuk, amire összpontosítunk. Ugye milyen szörnyű? NEM!!! Ez jó hír, mert mindenen tudunk változtatni, ami nem tetszik életünkben. Így BÁRMIT elérhetünk.
Pontosan 16 másodpercig tart, hogy rezgéseink ráhangolódjanak arra, amire koncentrálunk. Csak 16 mp, akár jó, akár rossz gondolat...
Képzeljük el, hogy gyerekek vagyunk, és egy hatalmas, csillogó játéküzletben sétálunk. Azt mondják, azt vehetünk le a polcról, amit csak akarunk. Lehet, hogy nehéz elképzelni, de a mi világunk is egy hatalmas játékbolt, ahol minden megtalálható, amivel valaha is játszani akartunk. Vagy csak arra vár, hogy megalkossuk. Csak annyit kell tenni, hogy érezzük, amitakarunk, és így magunkhoz fogjuk vonzani. Tegyük fel, hogy ebben a csodálatos játéküzletben egy izgalmas, új játék vár ránk. Képzeljük el, hogy új házba költözünk, ami minden elképzelhető luxussal fel van szerelve. Vagy képzeljük el, hogy makkegészségesek vagyunk! Mindenki, amit szeretne...Bármi a miénk lehet, amit el tudunk képzelni. BÁRMI!
Megéri gondolatainkkal foglalkozni? Természetesen! Csak mindehhez el kell dönteni, mik azok a dolgok, amiket szeretnél. Itt kap fontos szerepet a célfüzet elkészítése és mindennapi lapozgatása.
Tehát! Igyekezzünk elkerülni a negatív gondolatokat!
Gondolkodtatok már azon, miért van az, hogy egyszer hirtelen minden összejön, minden sikerül, máskor pedig csak rossz dolgok történnek velünk???
Egy átlag ember 99%-ban negatív rezgéseket bocsát ki. Nem hagyjuk magunkat olyan dolgokra gondolni, melyek boldoggá tesznek bennünket. Pedig ilyen egyszerű: meg kell tanulnunk jól érezni magunkat.

Soha ne arra koncentrálj, amit nem akarsz.
Pl: Tegyük fel, hogy nem akarod megkapni az influenzát. De ezt tulajdonképpen úgy kellene megfogalmazni, hogy egészséges akarsz lenni. Az egészségre kell koncentrálni, nem az influenzára.

Figyelni kell, mely gondolatok váltanak ki belőlünk jó, illetve rossz érzéseket. Gyakorolni kell és egy idő után tudjuk majd kontrollálni őket.
PÉNZ- 100 dolláros trükk gondolatvásárlásra...
1. nem a pénzről van szó, hanem, hogy hogyan áramoltatjuk az
energiánkat
2. felejtsük el a hogyant, ez magától megoldódik
3. váljon szokásunkká az érzelmi pénzköltés, ezzel adunk kivezető
utat az energiának.
4. váljunk nyitottá a befogadáshoz
5. ne várjunk túl hamar eredményt
6. figyeljünk a kifogásokra
7. ne engedjük, hogy negatív emberek befolyásoljanak
8. és végül emlékezzünk arra, hogy annak, ami volt, semmi köze ahhoz,
ami lehet

Ezeket ugyanúgy más területeken is lel ehet játszani:
-Mi lenne, ha egészséges lennék?
-Hogy érezném magam az új házamban?
-Vagy egyszerűen:ha lehetne 3 kívánságom, és bármit kívánhatnék, mi
lenne az?

30 nap kell az áttöréshez. Ha 30 napig odafigyelünk érzéseinkre és kontrolláljuk őket, utána már megy magától!
Jó teremtést mindenkinek!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése