2010. október 28., csütörtök

Tízmilliószoros nap, 2010. okt. 29.

Kedves Teremtők!
Bizonyára mindenki nagyon várja a holnapi napot, hiszen ez egy különleges nap a tudatosan teremtők életében!
 Találtam egy cikket, akit szeretnék Veletek megoszatani, hátha találtok valami újat és érdekeset benne, ami segítheti további sikeres teremtéseteket. Illetve azokra is gondoltam, akik még csak most találkoznak először a tízmilliószoros nap fogalmával.
Mi is az a TÍZMILLIÓSZOROS NAP?
A tibetiek szerint rendkívüli energiákkal segíti a gyógyulást, a problémák megoldását, az elengedést és a teremtést. KÜLÖNÖSEN nagy figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra KONCENTRÁLJUNK, amit el szeretnénk érni életünkben, és amennyiben észleljük negatív gondolatainkat vagy érzéseinket, akkor tudatosan gondoljunk arra, hogy ezt most tízmilliószoros erővel ELENGEDJÜK!! Környezetünkben is hívjuk fel minél több ember figyelmét a tudatos gondolkodásra, hogy mások is részesülhessenek ebből a lehetőségből.
A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk. Ezek 2010-ben: február 29, május 27, július 15 és október 29.
(Forrás:  Shanti Jóga Stúdió)
Kérlek használd ki ezt a napot tudatosan, szeretettel, hálával, bizalommal nagyrabecsüléssel és más pozitív érzésekkel feltöltve, hogy életed, kapcsolataid és egészséged helyreálljon! Arra gondolj, amit teremteni szeretnél!
Hívd fel mások figyelmét is a pozitív gondolkodás lehetőségeire és a nap jelentőségére!

Néhány gyakorlati tanács:

Az utóbbi hetek energiái segítettek felszínre hozni elavult viselkedésmintákat, kapcsolati konfliktusokat magunkkal és másokkal egyaránt. Meglepő érzések és indulatok bukkanhatnak fel a mélyből, de ezt segítségnek kell felfogni. Belső hangunk észleli elengedési, jobbulási szándékunkat s így megmutatja, tudatosítja mire nincs már szükség.

Fogadd el hálával ezt a jelzést, nem szabad visszanyomni, elfojtani!
Elég arra gondolni, hogy végre sokszoros erővel elengedhetem ezt a gondolatot, mintát, érzést, sértődöttséget, haragot és magamhoz ölelhetem azokat a részeimet, akik ennyire félnek, vagy elkeseredettek. Megbocsátok mindent amit eddig még nem sikerült mind magamnak, mind másoknak. Ez a szabadság útja.
Ilyenkor szeretettel öleld át minden részed, sejted, tulajdonságod. A legijesztőbbet a legnagyobb szeretettel!

Hidd el működik, és sokszorosan meghálálja neked, hogy végre elfogadod magad minden porcikáját.Ez a teljessé válás lehetősége.

Gyakorolhatod a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást a környezeteddel szemben is.

Remélem, hasznos volt számotokra a cikk! Akinek tapasztalatai is vannak/ lesznek a tízmilliószoros napon történő teremtéssel kapcsolatban, és szívesen megosztaná másokkal is, azok megtapasztalásait várjuk e- mailban!
Jó teremtést !

Szerző: Anett

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése