2010. október 30., szombat

A kis sárga ragacsok

Ma reggel amikor felkeltem, azonnal elkezdtem hálásnak lenni azokért a dolgokért, amiket kapok. Saját vállalkozása van 6 hónapja, és nagy harc neki. Ma reggel egy kis sárga ragacsra (Post it) ezt írtam: "Hálás vagyok a férjem új ügyfeléért." Két órával később megcsörrent a telefon, és a férjemet kereste egy ügyfél. 

Tegnap hallgattam végig a Titok hang változatát, és teljesen oda vagyok. Elkezdtem gondolkodni azokon az eseményeken, amik megtörténtek velem eddig az életem során. Azonnal elkezdtem gyakorolni a Titkot.

És ha hiszitek, ha nem, amíg ezeket a sorokat írom, újra csörög a telefon, és újra a férjemet keresik :)

Nagyon izgatottak vagyunk, és várjuk, hogy a Titok a mi életünket is jobbá tegye!

Beküldő: Vicki

3 megjegyzés:

  1. A kislányom hívta fel a figyelmemet a Titokra.Nem bántam meg,hogy időt szakítottam a megnézésére,ez volt a legmeghatározóbb film az életemben.Azóta szinte csak jó dolgok történnek velem.Örvendek,hogy rátaláltam,és remélem a téli nehezebb időszakaimon is túlsegít.
    Üdvözlettel! monik.

    VálaszTörlés
  2. Kedves monik!

    Örülök, hogy tetszett, és hogy rátaláltál, nagy érték! :)

    Ha van időd és kedved, és bővebben kifejtenéd a te, vagy a lányod történetét, és elküldenéd nekem az e-mail címemre (panyijanos @ gmail . com), azt nagyon megköszönném, sajnos nem érkeztek még történetek. Ajánld az oldalt ismerőseidnek is, hogy gyarapodjon sok történettel az oldal!

    Üdv: Jana

    VálaszTörlés
  3. Szia! Én múlt év augusztusában kezdtem neki tudatosan élni, teremteni. Nagyszerű dolgok történnek velem és a családommal, a változás minden percét élvezem.
    Kedvenc megerősítésem Louise L.Hay-tól származik, " világomban minden rendben van".
    Üdv, Timi.

    VálaszTörlés