2010. október 30., szombat

A kis sárga ragacsok

Ma reggel amikor felkeltem, azonnal elkezdtem hálásnak lenni azokért a dolgokért, amiket kapok. Saját vállalkozása van 6 hónapja, és nagy harc neki. Ma reggel egy kis sárga ragacsra (Post it) ezt írtam: "Hálás vagyok a férjem új ügyfeléért." Két órával később megcsörrent a telefon, és a férjemet kereste egy ügyfél. 

Tegnap hallgattam végig a Titok hang változatát, és teljesen oda vagyok. Elkezdtem gondolkodni azokon az eseményeken, amik megtörténtek velem eddig az életem során. Azonnal elkezdtem gyakorolni a Titkot.

És ha hiszitek, ha nem, amíg ezeket a sorokat írom, újra csörög a telefon, és újra a férjemet keresik :)

Nagyon izgatottak vagyunk, és várjuk, hogy a Titok a mi életünket is jobbá tegye!

Beküldő: Vicki

2010. október 28., csütörtök

Tízmilliószoros nap, 2010. okt. 29.

Kedves Teremtők!
Bizonyára mindenki nagyon várja a holnapi napot, hiszen ez egy különleges nap a tudatosan teremtők életében!
 Találtam egy cikket, akit szeretnék Veletek megoszatani, hátha találtok valami újat és érdekeset benne, ami segítheti további sikeres teremtéseteket. Illetve azokra is gondoltam, akik még csak most találkoznak először a tízmilliószoros nap fogalmával.
Mi is az a TÍZMILLIÓSZOROS NAP?
A tibetiek szerint rendkívüli energiákkal segíti a gyógyulást, a problémák megoldását, az elengedést és a teremtést. KÜLÖNÖSEN nagy figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra KONCENTRÁLJUNK, amit el szeretnénk érni életünkben, és amennyiben észleljük negatív gondolatainkat vagy érzéseinket, akkor tudatosan gondoljunk arra, hogy ezt most tízmilliószoros erővel ELENGEDJÜK!! Környezetünkben is hívjuk fel minél több ember figyelmét a tudatos gondolkodásra, hogy mások is részesülhessenek ebből a lehetőségből.
A tibeti hagyományok szerint négy olyan nap van az évben, amikor az energiák tízmilliószorosan hatnak vissza ránk. Ezek 2010-ben: február 29, május 27, július 15 és október 29.
(Forrás:  Shanti Jóga Stúdió)
Kérlek használd ki ezt a napot tudatosan, szeretettel, hálával, bizalommal nagyrabecsüléssel és más pozitív érzésekkel feltöltve, hogy életed, kapcsolataid és egészséged helyreálljon! Arra gondolj, amit teremteni szeretnél!
Hívd fel mások figyelmét is a pozitív gondolkodás lehetőségeire és a nap jelentőségére!

Néhány gyakorlati tanács:

Az utóbbi hetek energiái segítettek felszínre hozni elavult viselkedésmintákat, kapcsolati konfliktusokat magunkkal és másokkal egyaránt. Meglepő érzések és indulatok bukkanhatnak fel a mélyből, de ezt segítségnek kell felfogni. Belső hangunk észleli elengedési, jobbulási szándékunkat s így megmutatja, tudatosítja mire nincs már szükség.

Fogadd el hálával ezt a jelzést, nem szabad visszanyomni, elfojtani!
Elég arra gondolni, hogy végre sokszoros erővel elengedhetem ezt a gondolatot, mintát, érzést, sértődöttséget, haragot és magamhoz ölelhetem azokat a részeimet, akik ennyire félnek, vagy elkeseredettek. Megbocsátok mindent amit eddig még nem sikerült mind magamnak, mind másoknak. Ez a szabadság útja.
Ilyenkor szeretettel öleld át minden részed, sejted, tulajdonságod. A legijesztőbbet a legnagyobb szeretettel!

Hidd el működik, és sokszorosan meghálálja neked, hogy végre elfogadod magad minden porcikáját.Ez a teljessé válás lehetősége.

Gyakorolhatod a feltétel nélküli szeretetet és elfogadást a környezeteddel szemben is.

Remélem, hasznos volt számotokra a cikk! Akinek tapasztalatai is vannak/ lesznek a tízmilliószoros napon történő teremtéssel kapcsolatban, és szívesen megosztaná másokkal is, azok megtapasztalásait várjuk e- mailban!
Jó teremtést !

Szerző: Anett

2010. október 24., vasárnap

Hogyan gondolkodjunk pozitívan?


Általában azt feltételezik, hogy a pozitív gondolkodás egészséget, jólétet és sikert eredményez, de ez nyilvánvalóan nem mindenkire igaz. Vannak, akik állítják, hogy a pozitív gondolkodás nem segített nekik. Mások viszont esküsznek rá, ezt tekintik a "sikeres élet" alapjának. Szerintem fontos beszélni arról, valójában mit is jelent a pozitív gondolkodás.
A köznapi nyelvben a "pozitív gondolkodás" kifejezést az életigenlő, bizalomteljes magatartásra használják. Egyesek ebben a vonatkozásban a világtól való menekülésről, illúziókról, elfojtásról vagy közömbösségről beszélnek.

Ám ha a szó eredeti értelmét vesszük, kitalálhatjuk, mit jelent valójában a pozitív gondolkodás.
A "pozitív" szó a latin positivus kifejezésből ered, melynek a jelentése "megtett, adott", vagyis azt jelöli, "ami van"- a létezőt írja le.
Így a pozitív gondolkodás tulajdonképpen nem más, mint a lét, az "itt levésem" igenlése, mégpedig az összes körülményekkel és korlátokkal együtt, amelyeket magával hoz az élet. Viszonyuljunk tehát barátságosan ahhoz, "ami van". Ne legyünk önmagunk és a saját életkörülményeink ellenségei. Legyünk tökéletesen egyek azzal, "ami van". Ez a szerelemre és az életre egyaránt érvényes.
Ha nem állunk készen arra, hogy eggyé váljunk azzal, "ami van", nincs alapja a pozitív gondolkodásunknak, hiszen az mindig azt jelenti, hogy elfogadjuk önmagunkat.
Aki a pozitív gondolkodást összetéveszti a világtól való elrugaszkodással, rossz úton jár.
A pozitív gondolkodás ereje nem csak az út elején, hanem létünk minden pillanatában újra és újra megmutatkozik. Hiszen állandóan választhatunk aközött, hogy valamely adott dolgot elítélünk-e /ez lenne az úgynevezett negatív gondolkodás/ vagy a legjobbat hozzuk ki abból a helyzetből, amelybe belekerültünk. A negatív gondolkodás azt jelenti, hogy tagadjuk, "ami van".
A pozitív gondolkodás feladata tehát nem az, hogy mindent szép színben tüntessen fel, még akkor sem, ha legelőször is rózsaszín szemüveggel ajándékoz meg bennünket. Az elragadtatásból a valóság talaján álló "elfogadássá" kell átalakulnia, elfogadásává annak, "ami van-mindenek ellenére".
Így hát pozitívan gondolkodni nem annyit tesz, hogy amit "pocséknak" találunk, azt "csodálatosnak" magyarázzuk. Sokkal inkább azt, hogy elfogadjuk a "pocsékságát"- s egyúttal elfogadjuk a létezését.
Szerintem ez a helyes gondolkozást is jelenti, azaz a teremtő szándékkal és a szellemi törvényekkel összhangban való gondolkodást és hogy egyre inkább felelősséget vállalunk a saját gondolatainkért és cselekedeteinkért.

Szerző: AloeViki

A győzelem tanulható

Néhányan már csecsemőkorban is szerencsétlenek: mindenbe beverik a fejüket, minden betegséget elkapnak, és mindenben elesnek, ami a földön hever. Később rendszeresen nekikoccannak valaminek az autójukkal. Mások egész életükben szerencsések, egyszerűen minden sikerül nekik, bármibe is fogjanak.
Hogy mi a titkuk? Egyszerűen tudják, hogy képesek a győzelemre, és ezért sikerül is nekik, amit elterveztek.

győzelem, sikerA győztesek mindent megkapnak, amit csak akarnak: sikert, barátokat, vágyaik beteljesülését. Néhányan már az anyatejjel magukba szívják, hogyan kell győzni, egyeseknek azonban meg kell tanulniuk. Hogy kiből lesz győztes és kiből vesztes, azt már az első pillanatban fel lehet ismerni, de még egy vesztesből is bármikor válhat győztes.
Ha győztesnek születtünk, jobb esélyekkel indulhatunk neki a világnak, de az se búsuljon, aki született vesztesnek érzi magát, a győzelem ugyanis megtanulható. Bárki kifejlesztheti magában a szuverenitást, ami nélkülözhetetlen a győzelemhez.
A győztesek mindig előre tekintenek, nem hátrafelé, hanem előre akarnak haladni. Ha valakire ránéznek, mindig hatást váltanak ki. Könnyen tanulnak, szeretik az újat, és képesek tanulni kevés hibájukból, mivel felismerték, hogy a hiba sokkal többet segíthet fejlődésükben, mint a siker. Nem a problémára, hanem a megoldásra koncentrálnak.
És ami a legfontosabb: megváltoztatták meggyőződéseiket, a meggyőződés ugyanis megvalósul. Hatalmas kisugárzással és karizmával rendelkeznek, optimizmusuk pedig határtalan. Mivel tudják, hogy úgyis sikerül, amibe belefognak, sikerülni is fog nekik. A győztesek megfelelő életfelfogással rendelkeznek, amit bárki elsajátíthat.
A győztesek sikert sikerre halmoznak. Mindig nyitva van a szemük, hogy felismerjék, az adott szituációban mi a teendő. Senki nem önhibáján kívül lesz munkanélküli, veszít el egy fotnos vevőt, vagy megy neki egy másik autónak.
Horgászni ott kell, ahol halak vannak, és nem ott, ahol kényelmesebb állni. A csalit a halnak kell megennie, nem a horgásznak. A győztes a célra koncentrál, jövőjét pedig kívánságai szerint alakítja.
A győztesek mindig képesek tanulni, és a mát arra használják, hogy felismerjék, holnap mit tudnának jobban csinálni. Folyamatosan felteszik maguknak a következő kérdést: Mit csinálok ma jobban, mint tegnap? Mi az, amit holnap jobban csinálhatnék, mint ma?
Természetesen a győztesekkel is előfordulhat, hogy csődbe mennek vagy elválnak. Ami győztessé teszi őket, az az a képességük, ahogyan kezelik a kellemetlen szituációkat. Tudják, hogy csak azok fognak valamit hátrahagyni az utókornak, akik letérnek a kitaposott útról.
Természetesen az is fontos, hogy higgyünk saját sikerünkben. Ha valaki hosszú ideig azt bizonygatja magának, hogy nem képes sikereket elérni, félelme egy idő mulva tényleg beigazolódik, és csak sikertelenségek fogják érni.
A siker felé vezető út nem ismer hibákat vagy sikertelenséget. Az élet üzeneteit ismeri, amelyek arra hívják fel a figyelmünket, hogyan kellene helyesen cselekednünk. Ha alaposabban megvizsgáljuk ezeket az eseményeket, felismerhetjük, mit üzennek.
A siker felé vezető után ne is várjon senki elismerést környezete részéről, épp ellenkezőleg: ha ismerősei rosszallásukat fejezik ki, vagy ha a postás már nem köszön, az azt jelenti, jó úton járunk. :)
A siker elsősorban az, ha valaki saját énje és nem környezete véleménye és elvárásai szerint cselekszik. Ekkor a siker magától, automatikusan be fog következni. Kezdd ott, ahol jól érzed magad. Az öröm a siker egyik legfontosabb tényezője.
Ne késlekedj, kezdj el most változtatni az életeden! De először tisztázd magaddal, mit is akarsz valójában! Aki nem tudja, merre tart, mindenhol rosszul érzi majd magát.
Irányítsd energiád arra, ami a legfontosabb és várj arra, hogy a siker bekövetkezzen.
Szerző: AloeViki

A vonzás hatalma


Hogyan hozhat ki az ember többet az életéből? Hogyan érhet el bármit, amit szeretne?
Ezekben az alapelvekben az a különös, hogy:
- egyszerűek
- gyorsak
- az eredmény biztos
- mindenki számára elsajátíthatóak

Mitől van az, hogy az egyik ember jól tűri azokat, amitől a másik szenved? Miért jött belénk az autópályán az az idióta? Hogyan lehetséges, hogy mást léptettek elő, nem minket? Miért nem élhet mindenki jómódban, örömben és biztonságban? Gyakran tesszük fel ezeket a kérdéseket. Állandóan próbálkozunk, hajtunk, keressük a boldogságot. Pedig az bennünk van. Ugyanolyan elemi tartozék, mint az élet.
Semmi nem attól függ, hogy az ember szerencsés-e vagy szerencsétlen, és a véletlenek egybeesésétől sem függ. Az egész életünk csak rajtunk múlik.
Фотографии NASAPár embernek talán ez kiábrándító. Kiábrándító, mert ennek tudatában nem tud elbújni semmi mögé. Kénytelen vállalni a felelősséget az életéért. Hisz az, ahol most tart, csak magának köszönheti.

Érzéseinkkel érünk el mindent a világon. Nem a gondolatainkkal! Ez a vonzás törvénye.
Mindent, amit elérünk, érzéseinkkel érjük el: az előléptetést, a betegségeket, szerelmet, pénzt, mindent...Ezek mind a legalapvetőbb fizikai törvény következtében történnek meg: a hasonló a hasonlót vonzza.
Bármit megszerezhetünk, ha tudjuk, hogyan érezzük meg. Ezért, ha változtatni szeretnénk életünkön, meg kell tanulnunk az érzéseinket manipulálni.
A legártalmasabb dolog, amit tanítottak nekünk, az az, hogy az életünket a körülmények határozzák meg (vagy a sors). Azt tanították, hogy mindenért keményen meg kell dolgozni. A legnagyobb akadálya annak, hogy élni tudjunk a lehetőségeinkkel, gyerekkorunkból származik, amikor arra tanítottak bennünket, hogy mindenben a rosszat keressük: "Ne mássz fára, mert leesel!", "Ne viselkedj úgy, mert kinevetnek!", "Ne felejtsd el bezárni az ajtót, mert
kirabolnak!". Ilyen az élet, szokták mondani. Résen kell lenni, keményen dolgozni, számítani a kudarcra. De ez hatalmas tévedés. Az élet nem ilyen!

Ideje szembenéznünk azzal, hogyan teremtjük meg azt, ami az életünkben van. Minden azon múlik, hogyan rezgünk. Azt, hogy hogyan rezgünk, az határozza meg, hogy hogyan érzünk. És a hasonló a hasonlót vonzza. Sétáló mágnesek vagyunk és mindent magunkhoz vonzunk a világunkból, ami ugyanazon a hullámhosszon van, mint mi. Ha jó hangulatban vagyunk, tele vagyunk örömmel, jó dolgokat vonzunk. Ha bánatosak vagyunk, rossz dolgokat vonzunk és egyre jobban elkeseredünk.
Nem szabad érzelmileg arra összpontosítani, ami nincs, mert annál többet vonzunk belőle magunkhoz.
Mindig azt kapjuk, amire érzelmileg koncentrálunk.

Nagyobb figyelmet kell szentelni gondolatainknak. Arra koncentráljunk, amit szeretnénk. Ha kitartunk mellette, biztosan bekövetkezik!Még
előbb, mint hinnénk.

A tudatos teremtés 4 lépése:
1. határozzuk meg, mit nem akarunk
2. határozzuk meg, ehhez képest, mi az, amit szeretnénk
3. találd meg azt az érzést, ahol az akaratod van
4. várjunk, figyeljünk és hagyjuk, hogy megtörténjen

Ennyi az egész. Minden rajtad múlik! Azt hisszük, hogy életünk ki van szolgáltatva a sorsnak. A legtöbb ember e szerint él. De ha elkezdjük megismerni a vonzás törvényét, akkor rájövünk, hogy nincs szerencse és balszerencse, szerencsés véletlen vagy véletlen egybeesés. Nincsenek áldozatok, mind alkotók
vagyunk.

Mindent és mindenkit megtanultunk már hibáztatni, pedig a hiba bennünk van.Hisz a választás szabadságával jöttünk a világra. Ideje mostmár az
mellett dönteni, amit akarunk. Megérdemeljük, hogy minden vágyunk megvalósuljon, függetlenül attól, melyek azok. Csak akarnunk kell és
éreznünk. Akkor biztosan megkapjuk.

Viszont meg kell tanulnunk megkülönböztetnünk a jó érzéseket a rossz érzésektől. Gondoljunk csak bele, fizikailag is rosszul érezzük magunkat, amikor
valami rosszra gondolunk. Ha pedig jó dologra gondolunk, jól érezzük magunkat.

Fel kell fedezni, és gyakorolni kell azt, amitől jól érezzük magunkat. Nem kell a társadalom elvárásai szerint élni.
Mondjuk pl, hogy szeretnénk egy új autót. Tegyük fel, hogy a mostani autónk még egész jó, nem nehezedik ránk nyomás, hogy újat vegyünk, de vágyunk rá. De hol a csudában van? Évek óta vágyunk rá. Évek óta gondolunk rá, igaz, csak hébe-hóba. Aztán egyik nap, amikor az autópályán vezetünk, az álomautó elhalad mellettünk. Felnyögünk az irigységtől, mert arra gondolunk, hogy ezt nem engedhetjük meg magunknak. Bosszankodva nézünk rá és közben azt mondjuk:-Hogy nekem miért nincs ilyen? És ahelyett, hogy felélénkülnénk a látványtól, azt mondjuk:-A fenébe is, felejtsük el!Pontosan ezért nem parkol az autó a garázsunkban. Az autó hiányára koncentrálunk, nem a birtoklására.
Gondolkodj csak továbbra is így, még több hiányt vonzol magadhoz. Ha tényleg akarod a dolgot, kezs el jól érezni magad, amikor rá gondolsz, és meglátod, mi történik. Minél többet gondolunk valamire, annál gyorsabban fogjuk bevonzani azt.
Ha elkezdjük figyelni életünket, előbb-utóbb rá kell jönnünk, hogy a mindennapos energiaáramlás formálja, nem a szerencse, a sors, a körülmények, vagy a gazdag nagybácsi.
Évtizedeket töltünk azzal, hogy baj van mindennel. Arra koncentrálunk az életünkben, amit nem szeretünk, nem akarunk, és amin változtatni akarunk. Rengeteg rossz eseményt vonzunk így magunkhoz, így soha nem jutunk el oda, ahova szeretnénk.

Mégegyszer röviden:Ha úgy élünk, hogy a környezetünk áldozatai vagyunk, és mindig arra koncentrálunk, ami rossz, sohasem fogjuk megvalósítani a kívánt életet.
Születésünk óta azt kapjuk, amire összpontosítunk. Ugye milyen szörnyű? NEM!!! Ez jó hír, mert mindenen tudunk változtatni, ami nem tetszik életünkben. Így BÁRMIT elérhetünk.
Pontosan 16 másodpercig tart, hogy rezgéseink ráhangolódjanak arra, amire koncentrálunk. Csak 16 mp, akár jó, akár rossz gondolat...
Képzeljük el, hogy gyerekek vagyunk, és egy hatalmas, csillogó játéküzletben sétálunk. Azt mondják, azt vehetünk le a polcról, amit csak akarunk. Lehet, hogy nehéz elképzelni, de a mi világunk is egy hatalmas játékbolt, ahol minden megtalálható, amivel valaha is játszani akartunk. Vagy csak arra vár, hogy megalkossuk. Csak annyit kell tenni, hogy érezzük, amitakarunk, és így magunkhoz fogjuk vonzani. Tegyük fel, hogy ebben a csodálatos játéküzletben egy izgalmas, új játék vár ránk. Képzeljük el, hogy új házba költözünk, ami minden elképzelhető luxussal fel van szerelve. Vagy képzeljük el, hogy makkegészségesek vagyunk! Mindenki, amit szeretne...Bármi a miénk lehet, amit el tudunk képzelni. BÁRMI!
Megéri gondolatainkkal foglalkozni? Természetesen! Csak mindehhez el kell dönteni, mik azok a dolgok, amiket szeretnél. Itt kap fontos szerepet a célfüzet elkészítése és mindennapi lapozgatása.
Tehát! Igyekezzünk elkerülni a negatív gondolatokat!
Gondolkodtatok már azon, miért van az, hogy egyszer hirtelen minden összejön, minden sikerül, máskor pedig csak rossz dolgok történnek velünk???
Egy átlag ember 99%-ban negatív rezgéseket bocsát ki. Nem hagyjuk magunkat olyan dolgokra gondolni, melyek boldoggá tesznek bennünket. Pedig ilyen egyszerű: meg kell tanulnunk jól érezni magunkat.

Soha ne arra koncentrálj, amit nem akarsz.
Pl: Tegyük fel, hogy nem akarod megkapni az influenzát. De ezt tulajdonképpen úgy kellene megfogalmazni, hogy egészséges akarsz lenni. Az egészségre kell koncentrálni, nem az influenzára.

Figyelni kell, mely gondolatok váltanak ki belőlünk jó, illetve rossz érzéseket. Gyakorolni kell és egy idő után tudjuk majd kontrollálni őket.
PÉNZ- 100 dolláros trükk gondolatvásárlásra...
1. nem a pénzről van szó, hanem, hogy hogyan áramoltatjuk az
energiánkat
2. felejtsük el a hogyant, ez magától megoldódik
3. váljon szokásunkká az érzelmi pénzköltés, ezzel adunk kivezető
utat az energiának.
4. váljunk nyitottá a befogadáshoz
5. ne várjunk túl hamar eredményt
6. figyeljünk a kifogásokra
7. ne engedjük, hogy negatív emberek befolyásoljanak
8. és végül emlékezzünk arra, hogy annak, ami volt, semmi köze ahhoz,
ami lehet

Ezeket ugyanúgy más területeken is lel ehet játszani:
-Mi lenne, ha egészséges lennék?
-Hogy érezném magam az új házamban?
-Vagy egyszerűen:ha lehetne 3 kívánságom, és bármit kívánhatnék, mi
lenne az?

30 nap kell az áttöréshez. Ha 30 napig odafigyelünk érzéseinkre és kontrolláljuk őket, utána már megy magától!
Jó teremtést mindenkinek!

Hogyan vonzuk be lelki társunkat?

Minden emberben megvan a lelki társ utáni vágyakozás. Valóban minden ember keresi a lelki társát, de kevesen hiszik, hogy meg is tudják találni. Az ilyen kapcsolat nem pusztán két ember, hanem két lélek közötti köteléket jelent, ennek az együttélésre és a szerelemre kiható következményeivel együtt.

Már ősidők óta a lelkünkben hordjuk a társunk képét és a vágyakozásunk mindig emlékeztet erre. Azonkívül mindig újra átéljük azt is, hogy a vágyakozásunk nem csillapodhat egy másik partnerkapcsolatban, legyen mégoly harmonikus is az a kapcsolat.
lelki társ
Ugyanis a lelki társunk az útitársunk, egy barát, aki segít, hogy megtaláljuk önmagunkat, és akinek mi segítünk, hogy valódi önmagára emlékezzen vissza. A lelki társunk segít abban, hogy felkészüljünk a végső találkozásra önmagunk másik, elveszett részével. Így mindig találkozunk emberekkel, akik tanulni hívnak minket, akik a számunkra tanítók és társak, és mi az ő számukra szintén azok vagyunk. Így kapcsolatról kapcsolatra, inkarnációról inkarnációra egyre érettebbek leszünk, akik már képesek igazi kapcsolatra és szeretetre, és készek az önmagunkkal való találkozásra.

Minél érettebbek vagyunk, annál jobban kiteljesíthet a találkozás a lelki társunkkal, annál szabadabbnak érezhetjük magunkat mindketten. Ezért lehetőleg ne próbáljuk sürgetni ezt a találkozást, hanem készüljünk fel arra, hogy a megfelelő időpontban megtörténik, és ez a megfelelő időpont csak akkor jön el, ha már mindketten készen állunk a találkozásra.
A lelki társunkkal különböző szerepekben már számtalan alkalommal találkoztunk. Minden találkozáskor egyre jobban összecsiszolódtunk, egyre erősebb lett köztünk a bizalom, és a válás egyre nehezebb. Mindenkiben eleven kép él a másikról a lelkében. Ennek a képnek a segítségével mindig fel tudjuk venni a kapcsolatot a lelki társunkkal, még akkor is, ha jelenleg nincs a Földön. "Mondjuk el" a lelki társunknak, hogy készen állunk a vele való találkozásra, és kérdezzük meg őt, hogy mikorra készül fel, és hogy mikor jön el a megfelelő időpont a vele való végső találkozásra. Ugyanis, ha valóban készen állunk, akkor már soha többé nem válunk el, és mihelyt levetjük a test burkát, ismét egy lénnyé olvadunk össze.
A lelki társunk arányos és tiszta tükör a számunkra, akiben olyan világosan ismerhetjük meg önmagunkat, mint még előtte sohasem.
A felkészüléshez tartozik, hogy nagyon őszintén tisztázzuk, hogy mit várunk el a lelki társunktól. Írjunk le egyszerűen mindent, ahogy álmodunk róla. Legyünk alaposak!

És ami a legfontosabb: engedjünk el mindent! Gondoskodjunk arról, hogy a régi terhektől teljesen megszabadulva találkozzunk a társunkkal. Váljunk valóban szabaddá!
Sokan azért nem találkoznak a megfelelő partnerrel, mert közben túl intenzív kapcsolatban állnak egy nem megfelelő partnerrel. Ha azonban a jelenlegi partnerkapcsolatuk még nem teljesedett ki, ez is a felkészüléshez tartozik. Ne futamodjunk meg, mert csak akkor vagyunk valóban felkészülve, ha ez a partnerkapcsolat teljesen kiteljesedett.

Az is előfordulhat, hogy évek óta együtt élünk lelki társunkkal, csak nem ismerjük fel.
A lelki társammal lelki síkon találkozom, túl a szerepeken és az elvárásokon. A "belső paradicsom kapujává" válik számomra, amely a teljességhez vezető útra nyílik. Úgy szeretem őt, amilyen, és nem aszerint, amilyennek szerintem lennie kellene. A szabadság és bizalom légkörében élek vele, ami először teszi lehetővé számomra a valódi szerelmet.
Lelki partnerként olyan szeretetet élünk át, ami szabadságot ad, és távlatot teremt mindkettőnk fejlődése számára. Ez egy olyan út, amelyen megtalálom a saját igazságomat, és követem azt. A szabadság egy társ szerelme nélkül is lehetséges, de a szerelem nem lehetséges szabadság nélkül. Ez nem csak azt jelenti, hogy a másiknak szabadságot adok, hanem hogy magamat is megszabadítom attól, hogy a másikra szükségem legyen. Csak ekkor vagyok valóban vele, mert ekkor vele akarok lenni, és nem pedig azért, mert szükségem van rá.

Még ha úgy is hiszem, hogy megtaláltam a lelki társamat, mindig készen kell állnom arra, hogy elengedjem őt.
Szerző: AloeViki

Amivel te is tudsz teremteni


"A megerősítések – másképpen: affirmációk – olyan mondatok, amiket gyakran kell mondogatnunk, leírnunk vagy hallgatnunk. A vágyaink megvalósulásához az egyik legjobb eszköz a megerősítések szinte mantraszerű folyamatos ismétlése, ismételgetése. A jelen időben használt kijelentések segítségével átírunk régi sémákat, hiedelmeket, és a láthatatlan világból ezzel is segítjük a kézzel foghatóvá megvalósulást. Úgy is mondhatnánk, hogy összesűrűsödik a nem látható világban az energia, és amikor a sűrűsége elér egy szintet, akkor megjelenik az anyagi világban is.
A tükör előtt elmondott megerősítéseket tartják sokan a leghatásosabbnak. De valljuk be őszintén ebbe kezdünk bele legtöbben a legnehezebben. Pedig nagyon megéri!
Emlékszem egy több mint fél évvel ezelőtt kezdődő női csoport egyik tagjára – nevezzük őt Aninak. Volt benne egy csomó bizonytalanság a házasságával, a női szerepekkel kapcsolatban, amik újra meg újra előjöttek. Aztán az utolsóelőtti találkozónknál kirobbant, hogy milyen komoly a helyzet: Ani a válást, a kapcsolatból való kilépést fontolgatja. Ekkor tudtunk meg addig számunkra sok ismeretlen részletet, és abszolút egyet értettünk döntése helyességében. Neki viszont nagyon nagyot kellett ugrania, át kellett lépnie úgymond a saját árnyékát, nagyon sok félelmével, aggodalmával kellett megbirkóznia.
Ragyogott, boldog volt, amikor ismét találkoztunk - minden odarendeződött köréje. Hogy miért? Mert már nem félt, nem volt egyszerűen mitől félnie – annál rosszabb helyzetbe már alig kerülhetett volna, mint aminek közepében egyszercsak találta magát. Szerelmes vagyok magamba - mondta ragyogva. – Szeretem magamat - lelkendezett őszinte örömmel, és fülig ért a szája. Szép nő volt amúgy is, de még szebbé vált: minden porcikáján átsütött a szeretet, az elragadtottság. Kiderült, hogy az általa kreált megerősítő mondatait a tükör előtt folyamatosan mondogatta magának, ezzel kezdte a napjait. És ahogy sorba bejöttek, azaz teljesültek a kívánságai, egyre jobban szerette magát. Hiszen EZT mind ő teremtette magának! A saját tükörképe és megerősítő mondatai segítségével." Csapó Ida
Ezt érdemes megnézni, sokat tanulhatunk belőle. :)))

Így vonz Tibi

 Rengeteget olvastam a secret könyv megjelenése óta a témában. Könyveket is és a neten is. Olvastam a sikersztorikat, történeteket, és csak irigykedtem az emberekre, akiknél ez működik. Egy idő után megállapitottam hogy én egy balek lehetek, amiért semmi nem jön össze. Gondolkodtam miért lehet. Talán túlságosan rágörcsölök és nem engedem el magam? Vagy valami elkerüli a figyelmem, ami fontos lehet? Terveket készítettem, vizualizáltam, gyönyörű kívánságfalat készítettem. Nem működött. 

Aztán a vonzás törvényével foglalkozó internetes portálon megismertem életem szerelmét (tehát ezt az egyet bevonzottam). Akkor történt ez, amikor már annyira elkeseredtem, hogy azt mondtam, bármit megteszek, hogy változzon az életem. Meg is érkezett a megmentőm. Azért hívom annak, mert tőle tanultam meg valóban alkalmazni a vonzás törvényét. Niki volt az, aki elmondta, hogy mit kell tennem. Azt mondta, tud nekem segíteni az anyagiak megteremtésében. Először megmosolyogtam. Aztán olyan meggyőződéssel adta át nekem az információkat, hogy valóban elhittem, én is képes vagyok rá. Ha egy 28 éves lány, aki gyönyörű, okos, sikeres, és nagyon gazdag, gondoltam csak tudhat valamit. Érdemes odafigyelnem a szavaira. A felfogásomat változtatta meg, amiért örökké hálás leszek neki.



De kellettek ehhez az én felismeréseim is. Egy olyan vállalkozásban lettem sikeres, amiben soha nem tudtam volna elképzelni magam. Előtte is viszonylag jól menő vállakozó voltam, de most kb 5-6-szor akkora a jövedelmem, mint előtte. Azt üzenem a többi embernek is, hogy tanuljon meg élni a lehetőségekkel. A szerelem is rámtalált, vagy én őrá, nem tudom :-) Az elmúlt pár hónapban 6-szor utaztam külföldre, élvezem az életem. Nekem minden megadatott egyszerre. Hála a vonzás törvényének, de főképpen magamnak. 



Szerző: Tibi

Judit története

Az én történetem röviden: 



Nagyon sokat köszönhetek a vonzás törvényének, de főként magamnak, amiért hajlottam és akartam a változást. A legátütőbb dolog, amit tapasztaltam, és szívesen elmondanám minden embernek, a következő: azzal, hogy tudatosodott bennem, hogy én alakítom a körülményeim és az életem, és elkezdtem tudatosabban élni, az nem azt jelentette, hogy minden hipp-hopp ott termett az életemben. A vonzás törvénye megadta nekem a lehetőségeket, hogy teremtsek magamnak, ha akarok. De ezt nem lehetett cselekvés nélkül. Nem repültek be a milliók az ablakon, de munkával tudtam rövid időn belül milliókat keresni. Nem fogytam le magamtól, de a vonzás törvényével bevonzottam egy olyan személyt, aki tudott ebben segíteni. Nem oldódtak meg maguktól az egészségügyi gondjaim, de végre találtam egy olyan természetgyógyászt, aki megmondta, mit tegyek. De NEKEM kellett tenni.


Az emberek többsége csak vár, vizualizál, és azt hiszi, hogy megérkeznek maguktól a dolgok. Aztán később megállapítják, hogy ez nem működik.

Figyelmesebben kell a könyveket olvasni, és azt is észrevenni, mikor leírják, hogy a vágyad megjelenésével az univerzum lehetőséget ad a megvalósításra.
A vonzás törvénye működik kivétel nélkül mindenkinél. Egyszerűen oda kell figyelni, hogy azt teremtsd, amit akarsz.

Az én életem kiegyensúlyozott, boldog, mióta én irányítom. 



Szerző: Judit

2010. október 23., szombat

Pénzt már tudok teremteni, jöhet a többi :)

álomlakásBár tudom, a gazdagság egy elég relatív kifejezés, szeretném megosztani Veletek saját történetem. 2007 nyarán olvastam először a titkot. Bár előtte rengeteg hasonló témájú könyvet dolgoztam fel, e könyv olvasása alatt kezdtek "potyogni a 20 filléresek". Soha nem volt egy olyan olvasmány sem, aminek minden egyes szavával azonosulni tudnék, a titkot kivéve. Minden egyes szava igaz és számomra használható.
2 évvel ezelőttig éltem az unalmas, teljesen hétköznapi életem. Albérlet egyedül, lábbusz, rengeteg adósság... Azt vallottam, fiúnak kellett volna születnem, mert még vásárolni is utálok. Ma már tudom, hogy ezt csak azért találtam ki, mert nem volt miből...
Próbálgattam a titkot, de először, mintha az ember tudatalatti mereven tiltakozna. Beleragadunk élethelyzetekbe, és kifogásokat gyártunk, miért nem tudunk onnan kikecmeregni. Én is így voltam ezzel. De rájöttem, hogy nem érdemes túl mélyre ásni magunkba, mert nem biztos, hogy találni fogunk ott valamit. Valami olyan megmagyarázhatatlan erő lett úrrá rajtam, hogy el sem tudtam képzelni, hogy bármi az utamba állhat. Amikor megtervetem a céljaimat, soha nem két megoldás lebegett a szemem előtt, csakis egy, méghozzá az, amit el akartam érni. Vizualizáltam esténként, mondogattam a megerősítéseket, és úgy viselkedtem, úgy beszéltem, mintha már rengeteg pénzem lenne. No meg néztem a secretet minden nap többször /vagyis, amikor otthon voltam/.
Másfél-két év távlatából elmondhatom, hogy egyszerre csak egy dolgot tudunk teremteni az életünkben. Legalábbis én egyszerre egy témára tudok koncentrálni. S mivel nagyon rosszul álltam anyagilag, úgy döntöttem, először az egzisztenciám teszem rendbe.
2008 február 14-én hoztam egy döntést. Elhatároztam, hogy bármi is történjék, másfél hónap alatt, azaz március 31-éig elérem a cégnél, ami után oly rég óta vágyódom, és megengedem magamnak, hogy sok pénzt keressek, mert megérdemlem. Egész éjszaka nem aludtam, tervet készítettem, és hagytam, hadd jöjjenek a megoldások. Én azt vallom, hogy az ember csak akkor tudja elérni az álmait, hogyha konkrét tervekké alakítja őket. Ha csak álmodozunk, nekem az kevés. Egy égető vágy kell hozzá, hogy ne csak kimondjuk, érezzük is. Másnaptól, mintha az egész világ azon dolgozott volna, hogy én megvalósítsam a célom.
A következő hónapban pontosan 6-szorosa lett a jövedelmem az eddigiekhez képest. Kifizettem az adósságaim, vettem autót (készpénzre), beköltöztem november végén álmaim házába (ugyanis le volt írva a célfüzetemben), most jöttem haza egy Marbellai luxusutazásról, amit ajándékba kaptam a teljesítményemért.
Kigyógyultam egy pánikbetegségből, gyógyszerek, vegyszerek, orvosi kezelés és függőség nélkül. Ez volt nekem az igazi ajándék.
Én hiszem, hogy mindenki tud sok pénzt keresni, aki elég nyitott ahhoz, hogy észrevegye a lehetőségeket. Ha valaki tényleg akar pénzt keresni, az tud.
Az emberek azt mondják, bármit megtennének azért, hogy napi 4-6 óra munkával ennyi pénzt keressenek, mint én, de mikor nekik is felajánlom a lehetőséget, sokan meghátrálnak. Ezek az emberek, nem pénzt akarnak keresni. Aki nem hagyja el a kényelmi zónáját, nem fog menni. Mindenért tenni kell. Lehet a mai válságos időszakban is sok pénzt keresni. Nálam nincs válság, én jól érzem magam. Ráadásul sok embernek tudtam ugyanebben segíteni.
Anyagilag biztonságban érzem magam, más vizekre is evezek. :) Jön a fogyás, és a tökéletes párkapcsolat megteremtése. 

Szerző: AloeViki